Hoppa till huvudinnehållet

Säljare

Säljare av varor på denna webbplats är: EGB Gastro AB
Köpmangatan 15
111 31 Stockholm, Sweden

Orgnr: 556885-2866 E-post: hola@elgranbotanico.com order@elgranbotanico.com

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. För att läsa mer om Klarnas villkor besök deras hemsida www.klarna.se. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Privatkunder

Som privat kund finns betalningsalternativen Klarna eller Swish. Betalsätt väljs vid utcheckningen av varukorgen.

Företagskunder

Som företagskund finns betalningsalternativen Klarna, Swish eller fakturering direkt av EGB Gastro AB efter godkänd kreditkontroll. Vid önskemål om fakturering, kontakta oss via hola@elgranbotanico.com. För kunder som faktureras direkt av EGB Gastro AB debiteras dröjsmålsränta med 18% efter förfallodatum. Betalningsvillkor är 10 dagar netto.

Leveranser

Lagervaror skickas omgående och leveranstiden är mellan 1-4 dagar. En orderkonfirmation skickas till dig via e-post då du lagt en order. Vi erbjuder ingen ersättning vid eventuella leveransförseningar.

Ej uthämtade paket

Ditt paket ligger kvar hos ditt postombud i 14 dagar. Ej hämtade varor returneras därefter till oss. För alla paket, oavsett leveranssätt, som inte löses ut eller hämtas ut i tid debiteras en hanteringskostnad på 299 :- som är till för att täcka returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Vill du fortfarande ha dina varor måste du själv stå för den nya fraktkostnaden, då varorna ska skickas till dig på nytt.page1image21434224

Ingen ångerrätt: Vi ber dig vara uppmärksam gällande att ångerrätten inte omfattar livsmedel på grund av hälso- och hygienskäl. Vill du göra en reklamation av en vara på grund av att varan är felaktig, se Reklamationer.

Reklamationer

Om varan du har fått är defekt eller om vi har packat fel kan du göra en reklamation. Önskar du göra en reklamation hör du av dig till oss via frågeformuläret under fliken Kontakt. Beskriv här varför du önskar göra en reklamation, och inkludera ditt ordernummer så svarar vi snarast och hjälper dig. Varor inspekteras av oss vid en eventuell reklamation. Endast av oss godkända reklamationer återbetalas.

Du är skyldig och har ansvar för att hålla varan i lika fint skick som när du mottog den. Du får inte använda eller öppna den, men naturligtvis varsamt undersöka den. Om varan kommer bort eller skadas på grund av mottagaren själv upphävs rätten till reklamation.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du har utnyttjat din reklamationsrätt, återbetala dig snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vi står för returkostnaden för att skicka tillbaka en reklamation eller så kallade ersättningsvaror. Du väljer själv om du vill ha en återbetalning eller få en så kallad ersättningsvara för den vara du valde att reklamera.

Titta på konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http:// ec.europa.eu/odr om du söker mer ingående information.

Garantier

De garantier som gäller är Konsumentköplagens villkor.

Integritetspolicy & Cookies

Läs vår integritetspolicy här.

Force Majeure

Om omständigheter som vi anser vara bortom vår kontroll skulle göra att EGB Gastro AB förhindras att genomföra våra åtaganden gentemot dig inom den utsatta tiden, eller att alls utföra åtagandena, ska detta inte anses som ett brytande av dessa villkor.

EGB Gastro AB innehar inget ansvar för eventuell skada eller annan förlust som beror på omständigheter som vi anser är bortom vår kontroll. EGB Gastro AB har rätt att ändra, uppdatera, tillfälligt eller permanent begränsa eller stänga åtkomsten till den här webbplatsen.