Hoppa till huvudinnehållet
drink
Barcelona Sour är en unik twist på den klassiska Whiskey Sour, som tar smaklökarna på en resa till den livliga staden Barcelona. Med sin kombination av fräscha och spännande smaker blir denna cocktail en verklig smakupplevelse. Skåla in sommarkvällen med denna uppfriskande och sofistikerade cocktail!
Cava sangria
Cava Sangria är en uppfriskande och festlig drink som kombinerar den bubbliga elegansen hos cava med smakerna av färska frukter. Man väljer självklart sina egna favoritfrukter, men i vårt recept väljer vi en variation av citrusfrukter, äpple, jordgubbar och körsbär. Här är ett enkelt och läckert recept för att skapa denna somriga törstsläckare.
jordgubbsmojito
Sommar i ett glas? Ja tack! Den här fräscha och fruktiga jordgubbsmojiton är full av liv och färg, och är den perfekta somriga twisten på en klassiska drinken. Kom ihåg att smaken blir ännu godare om du använder färska och mogna jordgubbar. Skål!
spicy margarita
Fånga känslan av sommaren med detta uppfriskande recept. Den klassiska spicy margaritan har fått en härlig twist med lime, gurka och spansk cayennepeppar. Släng ihop på 10 min som fördrink innan middagen, efter en hel dag i solen eller till AWen med kollegorna. Skål!
Sparkling lavender
Njut av den här magiskt goda drinken med smak av lavendel, svarta vinbär och citron i en härlig blandning av sötma och syra. Lätt att imponera med, och ännu enklare att göra! Denna cocktail går hem hos de allra flesta.
Drinkar med citronsorbet
Gott nytt år! 2023 är snart här - och det vill vi fira med denna fantastiska nyårsdrink som sätter en härlig ton för det nya året. Syrlig, bubblig och uppfriskande, precis som vi gillar det!
Drink
Denna citrus- och persikodrink är en stilig ginbaserad cocktail som erbjuder en härlig balans mellan syra från citrus och sötma från persika. Den här drinken hem hos de allra flesta!
Drink
Njut av den här magiskt goda drinken med smak av björnbär och päron i en härlig blandning av sötma och syra. Lätt att imponera med, och ännu enklare att göra!
Agua de Valencia
Agua de Valencia är en klassisk spansk drink som betyder, ungefär, Valencias vatten. Drinken gjordes för första gången 1959 av Constante Gil i baren Café Madrid de Valencia i just staden Valencia. Detta är en fräsch och läskande drink, som passar lika bra en varm sommardag som en kall höstkväll.
Sangria
Rött vin, frukt, kanel, stjärnanis och någon bubblig, söt dryck utgör basen i den klassiskt spanska vinbålen sangria. Namnet sangria kommer ifrån det spanska ordet sangre, som betyder blod - inspirerat av dryckens mörkröda, härliga färg. Sangria går att göra på flera olika sätt, men detta är ett av de mest klassiska - och ett recept som alla kan lyckas med!
Juldrink
Juldrinken är klar - enklare än detta blir det inte! En fantastiskt bubblig och syrlig cocktail som balanserar ut julmaten på bästa sätt.
drink med ginger beer
Syrlig, fräsch och krispig. Den här drinken är väldigt enkel att göra, och är ett perfekt tillskott till alla middagsbjudningar - eller varför inte göra den till din siganturjuldrink!
drink med äpple
Höst i ett glas! Vår ekologiska El Gran Botánico Cava tillför den perfekta mängden fräschör och krisp, vilket passar utmärkt tillsammans sötman ifrån äpplet och kanelsockerlagen.